0
Toms Club
Tom Kabinet
Samen kunnen we heel veel bereiken
Toms Leesclub bestaat uit enthousiaste e-booklezers: lezers die e-books verslinden. Hoe leuk is het als je een ander lid van Toms Leesclub blij kunt maken met je gelezen e-book? Dus heb jij een e-book dat je al gelezen hebt? Schenk hem aan de Toms Leesclub; zo blijft de collectie in stand. Iedereen kan bij Toms Leesclub dan de e-books vinden die hij of zij zoekt.
 
Tom kan alle hulp gebruiken. Samen maken we de beste collectie met e-books: zowel qua aanbod als qua prijs. Hoe meer we lezen, hoe meer plezier voor de lezers en hoe meer inkomsten voor de auteurs. Daarmee is het cirkeltje weer rond.
Namens Tom en zijn team: alvast bedankt voor je hulp en veel leesplezier!
Leuk om te weten
Één op de vier Nederlanders leest wel eens een e-book. Één op de tien doet dat zelfs dagelijks: dat zijn meer dan 1,7 miljoen e-booklovers in Nederland!
Bijna de helft van de Nederlanders is positief over het feit dat steeds meer boeken digitaal te verkrijgen zijn. Slechts 12% is niet enthousiast over de toename van e-books. Dit zijn met name mensen die nog nooit een e‐book hebben gelezen.

http://www.kvb.nl/feiten-en-cijfers/consumentenonderzoek/nov-2014
Slechts 3% van de Nederlanders is volledig overgegaan op e-books. Het lezen van e-books gaat dus nauwelijks ten koste van het gedrukte boek. De meeste mensen nemen het e-book erbij.
Gemiddeld lezen Nederlanders ongeveer drie kwartier per dag. Om precies te zijn 46 minuten.

http://www.mediatijd.nl/images/pdf/MediaTijd_Brochure_WEB.pdf
E-books worden vaker gelezen door mannen dan door vrouwen.
De lezer van e-books is gemiddeld 45 jaar. De lezer van boeken is met een gemiddelde leeftijd van 53 jaar beduidend ouder.
Een e-booklezer is volgens onderzoek vaak hoger opgeleid dan de lezer van papieren boeken.
De meeste lezers van e-books zijn woonachtig in grote steden in de Randstad.
Over Tom | Veel gestelde vragen | Hulp
Algemene Voorwaarden | Cookies | Contact
KvK 597 110 27 | BTW NL85 361 403 B01 | Plein 1945 #27, 1251 MA Laren (NH) | support@tomkabinet.nl | + 31(0)35 201 8894
Toms Club